Yerel

Giresun Ziraat Odası’nda Seçim Var

Giresun Ziraat Odası’nın Olağan Genel Kurulu 1 Şubat Çarşamba Günü yapılacak. Oda Halit Ayar toplantı salonunda yapılacak olan genel kurulda mevcut Başkan Nurittin Karan 3. Kez delegelerden yetki isteyecek.

Giresun Ziraat Odası’nda Seçim Var

Giresun Ziraat Odası Başkanlığı görevini 2 dönemdir sürdüren Karan’ın karşısında rakip yok. Genel kurulun tek listeyle yapılacak.
Tüm delege ve çiftçileri genel kurula davet eden Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 8 yıldır oda başkanlığı görevini lakıyla yerine getirmeye ve başta fındık üreticileri olmak üzere çiftçilerin yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, yeniden bu göreve talip olduğunu kaydetti.
Her platformda fındık ve fındık üreticilerinin hak ve hukuku için mücadele ettiklerini ifade eden Nurittin Karan; “Giresun ve bölgemiz için fındık olmazsa olmazımızdır. Öylede olmaya devam edecektir. Fındık üreticisinin alın teri bizim için önemli ve değerlidir. Tüm mücadelemiz üreticimizin ve ürünümüzün hak ettiği değeri görmesidir. Fındık üreticisi kazanırsa Giresun kazanır, Türkiye kazanır. Yapılacak olan genel kurulumuz şimdiden Giresunlu üreticilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL