Güncel Yerel

Giresun Üniversitesi Kampüsünde Ücretsiz İftar Yemeği

Giresun Üniversitesi Merkez Yerleşkelerinde bulunan öğrenci yemekhanelerinde, ara sınav haftasına denk gelen günlerde (14-22 Nisan 2022 arası) hayırseverlerin desteği ile ücretsiz iftar yemeği verildi.

Giresun Üniversitesi Kampüsünde Ücretsiz İftar Yemeği

Günde yaklaşık 2500 öğrencinin katıldığı iftar yemeklerine verilen maddi desteklerden dolayı Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, hayırseverlere teşekkür etti.

Öğrencilere ikram edilen ücretsiz iftar yemeklerine, İş adamı Ahmet Fehmi Tozlu, Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu, Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, 22.dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile birlikte Rektör ve Rektör Yardımcıları maddi destek sağladılar.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can,  diğer hayırseverlere de çağrı yaparak, ilk defa bu yıl başlatılan bu geleneği sürdürmelerini; verilen maddi desteklerin tüm ramazan ayını kapsayacak şekilde artırılmasını dilediğini ifade etti. Rektör Can, üniversite öğrencilerine maddi ve manevi destek veren herkese ayrıca teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL