Yerel

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği’nden Başkan Şenlikoğlu’na Ziyaret

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı N.Uğur Karaibrahimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Karaibrahimoğlu, Şenlikoğlu’na Giresun turizmine ilişkin dernek olarak yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği’nden Başkan Şenlikoğlu’na Ziyaret

Başkan Karaibrahim, Turizm ve Tanıtma Derneği’nin Giresun’un 70’li yıllardan beri varlığlını sürdüren köklü geçmişe sahip bir STK olduğunu ifade ederek, “Turizm hepimizin ortak paydası.Bu noktada ayrımız, gayrımız yok. İlimizin turizm yoluyla kalkınması ve gelişmesi için dernek olarak bütün kişi ve kuruluşlarlai ve tabi en başta da belediyemizle uyum ve işbirliği içinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulu olarak sizi bu amaçla ziyaret edip görüş alışverişinde bulunmak istedik” dedi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek yöneticilerine belediyenin turizm projelerine ilişkin bilgiler verdi. Turizmin en öncelikli konularından birisi olduğunu belirten Şenlikoğlu, Giresun Kalesi, Giresun Adası, Plajlar Bölgesi, Kentsel Dönüşüm, Zeytinlik, Gedikkkaya ve diğer projelerine ilişkin çalışmalarını anlattı. Başkan Şenlikoğlu, en kısa sürede dernek üyeleriyle yeniden biraraya geleceklerini de söyledi.

Ziyarette dernek yöneticilerinden; Başkan Uğur Karaibrahimoğlu (Mimar, Eski Bayındırlık İl Müdürü, Kent Konseyi önceki Başkanı), Şükrü Konanç (iktisatçı), Tahsin Dervişoğlu (Eğitimci), Adem Bıçakçı (Eğitimci), Ufuk Kekül (Gazeteci-Yazar) hazır bulundu.

Ziyaretin bir bölümünde makamda bulunan Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Edip Başer de Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği yönetimine seçilen Karaibrahimoğlu ve yöneticilere başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL