Ekonomi Güncel Kültür-Sanat

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası 2022-2025 Yılları Turizm Sektörü Stratejik Plan Çalıştayı yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası 2022-2025 Yılları Turizm Sektörü Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirildi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun da iştirak ettiği çalıştaya Odaya bağlı otel, kafe, restoran vb. işletme yetkilileri katıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası 2022-2025 Yılları Turizm Sektörü Stratejik Plan Çalıştayı yapıldı
Toplantının açılışında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ilimiz açısından turizmin önemine değindi ve son dönemde Oda olarak turizm sektörüne verilen emek ve çalışmalara vurgu yaptı. Başkan Çakırmelikoğlu;
“Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 11.meslek komitesinde otel, kafe ve restoran ağırlıklı 200 civarında üyeye sahibiz. Son iki dönemde turizm sektörü için birlikte ciddi mücadeleler veriyoruz. Kentimizin tanıtımı, sektör altyapısının iyileştirilmesi noktasında kamu kurumları başta olmak üzere tüm kesimlerle ortak çalışma içine girdik ve ciddi mesafe aldığımıza inanıyorum. Tanıtım materyalleri için ise DOKA destekli dijital mecrada Giresun’un tanıtımı çalışmasında sona gelindi ve yakında bölgemizde ilk olacak bir çalışmayı sizlere sunacağız. Diğer yandan sektör temsilcilerimizin de içinde yer aldığı 3,5 milyon dolarlık HİSER projesini yürütmekteyiz. Sektörün talepleri doğrultusunda pazarlama, reklam tanıtımı, sosyal medya yönetimi gibi eğitimlerin yanında yurt dışı turizm fuarı programlarına da katıldık. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedefimiz, turizm sektörü aktörleri olarak sizlerle süreci yönetmektir ve geldiğimiz aşama bu çerçevede ilerlemektedir.” dedi.
Ayrıca DOKA destekli olarak yürütülen 600.000 TL’lık dijital mecrada Giresun tanıtımı çalışması hakkında Giresun Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi Yunis Türk ile Oda Bilgi işlem Uzmanı Gültekin Demirtaş tarafından sektör temsilcilerine sunum gerçekleştirildi.
Daha sonra sektör temsilcileri sorun ve taleplerini ifade ederek, turizmde yeni yol haritası için değerlendirmelerde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL