Güncel

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimi İçin Geri Sayım Başladı

Mart 2022 sonuna kadar yapılması planlanan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi için geri sayım başladı.

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimi İçin Geri Sayım Başladı

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için mevcut Başkan İbrahim Çeltik de yeniden adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 3 dönem kesintisiz Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık seçimini kazanan ve güven veren yönetimiyle iz bırakan Çeltik, “Şoför esnafımızın teveccühüyle yeniden aday olduğumu ilan ediyorum” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Çeltik, Yaptıklarımızla iz bıraktık, Bu nedenle yeniden adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

“Görevde bulunduğum süreçte şoför esnafımızın dertleriyle dertlendik, sorunlara çözümler üretmek için çalıştık Diğer Kurumlarla her zaman istişare içinde olduk. Oda içinde ve dışında çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen başkan Çeltik; “Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde bile Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın kapısını açık tuttuk, esnafımızın dertleriyle dertlenip, çözümler üretmek için çalıştık, 7/24 esnafımızın yanında olduk”  ifadelerine yer verdi.

‘ŞEFFAFLIKTAN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ’

Giresun Şoförler Odası’nda şeffaf bir yönetim sergilendiğine vurgu yapan Başkan Çeltik; “Burası şeffaf bir odadır, şeffaf bir yönetim sergiledik. Bu konuda ekip olarak hiçbir sıkıntımız yok. Üyelerimiz her şeyin farkındadır. Denetimlerimiz de ve kararlarımız da hiçbir gizlilik yok. Bugüne kadar ki süreçte burada hiçbir şaibeli işin altına imza atmadık, bundan sonra da atmayacağımızın bilinmesini istiyorum” şeklindeki açıklamasıyla yol haritasını netleştirmeye devam ediyor.

‘KAZANMAK DEĞİL SÖZ ÖNEMLİ?’

“Yeni dönemde yeniden güvenoyu alması halinde şeffaf ve hesap veren bir yönetim anlayışıyla şoför esnafının sorunlarının takipçisi olacağını” ifade eden Başkan Çeltik; “Önemli olan seçim kazanmak değil, seçim sonrasında verdiğin sözleri tutmaktır. Görevde bulunduğumuz dönemlerde uyumlu çalışmalarımızla başarılı işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz şoför esnafımızın sesi olmak, dertlerine çare bulmaktır” diye konuştu.

“3. KEZ ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık seçimleri öncesinde adaylık yarışına da değinen Başkan Çeltik; “Adaylık yarışı demokrasinin olmazsa olmazıdır. Ben ve diğer adaylarla ilgili kararı seçim günü üyelerimiz verecektir. Daha önce 3 kez beni ve ekibimi bu onurlu göreve layık gören üyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum ve onların teveccühü ile yeniden adaylığımı açıklamaktan mutluluk duymaktayım. Toplumun her alanında rekabet vardır ve olacaktır. Başkan adaylığı yarışı rekabet değil demokrasi gereğidir. Daha önceki seçimlerde de rakiplerim oldu, yarıştık ve hizmet için çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

‘7/24 ESNAFIMIN HİZMETİNDEYİM’

‘Kendisini şoför esnafına adadığını’ ifade eden başkan Çeltik, sözlerini şöyle noktaladı: “Kesinlikle makam ve mevki peşinde değilim. 7/24 esnafımızın yanında oldum, bundan sonraki süreçte yeniden seçilirsem yine esnaf arkadaşlarımızın yanında olmaya, onların sorunlarını çözmeye devam edeceğime söz veriyorum. Kapım da, gönlüm de her zaman esnaf arkadaşlarımıza açıktır ve açık olmaya devam edecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL