eğitim

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Hollanda’dan Döndü

Erasmus Programı 2020-1-TR01-KA104-091688 numaralı “Androgojik Eğitim Yaklaşımıyla Yetişkin Eğitimi” Projesi kapsamında Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenlerinden oluşan 10 kişilik bir ekiple Hollanda’da Yetişkin Eğitimi ile ilgili yeni yaklaşımlar projesini tamamlayarak ülkemize geri döndüler.

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Hollanda’dan Döndü

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; Yetişkin Eğitimi  Faaliyetlerinin niteliğini, yeni yaklaşımlarını ve örnek uygulamalarını yerinde görmek amacıyla 28 Kasım- 4 Aralık tarihlerinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde bulunduklarını belirtti. Salih Uzun; Avrupa’da Halk Eğitimi ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde görmek, farklı örnekleri kurumumuza taşımak açısından önemli bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi olarak önemli bir projeyi daha başarıyla uygulamaya koyduklarını belirtti.

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ; AB Projelerine katılmanın ülkemiz ve özellikle eğitim kurumlarımız açısından çok önemli olduğunu belirterek, benzeri projeleri hayata geçirme çabası içerisinde olduklarını belirtti. Projeye katılan eğitimci arkadaşlarımızın son derece memnun olduklarını ve projeden istifade ettiklerini belirtti. Salih Uzun ; Hollanda’da yürüttüğümüz bu projeye katılan ve emek veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL