Spor

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımında Hedef Galibiyet

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 2.Ligi 9.haftasında deplasmanda Birfen Koleji Hatay Defnespor ile mücadele edecek.

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımında Hedef Galibiyet

16 Nisan Cumartesi saat 12:00’de başlayacak karşılaşma Erkilet 2 No’lu Saha’da oynanacak.

Lig’de oynadığı 8 karşılaşmadan 6 galibiyet alarak 18 puan toplayan Giresun temsilcisi deplasmanda galibiyet alarak puanını 21’e çıkarmayı hedefliyor.

Oyuncularına inancının tam olduğunun altını çizen Giresun Sanayispor Kulübü Başkanı Fuat Köse:”Hedefimiz her zaman dediğim gibi 1.lig’e çıkmak. Bunun için de çok çalışıyoruz. Yarın deplasmanda Hatay Defnespor ile mücadele edeceğiz. Bu karşılaşmadan da galibiyetle dönmek istiyoruz.Oyuncularıma güvenim tam. İnanan bir kulübüz. Bir üst lige çıkacağımıza da inanıyoruz. Ve lig sonunda da bu inancımızın başarıya dönüştüğünü göreceğiz. Bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teknik Direktörüm Caner Akdağ ve Mustafa Bayraktar’a ayrıca teşekkür ederim. Bizler Giresun’u temsil ediyoruz. Bunun da farkındayız. Bu sorumluluk bilinciyle de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son olarak da oyuncularımı teker teker tebrik ediyorum.İnşallah bu hafta sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL