Güncel Yerel

Giresun Pazar Caddesi Projesinde Çalışmalar Yoğunlaştı

Giresun Belediyesi tarafından başlatılan Aksu Mahallesi Pazar Caddesi yenileme çalışmaları devam ediyor.

Giresun Pazar Caddesi Projesinde Çalışmalar Yoğunlaştı

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla başlayan yenileme projesinde, caddenin ilk etabının yüzde 65’lik bölümü tamamlandı. Özellikle Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çotanak Spor Kompleksinin hizmete girmesiyle araç ve yaya yoğunluğu çok daha artan ve şehrin görünen yüzü durumuna gelen caddenin en kısa zamanda bitirilerek vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

Tamamlanan çalışmalar arasında ise içme suyu ve yağmur suyu hattı, modern kaldırımlar, dekoratif aydınlatma direkleri ve orta refüj düzenlemesinin yer aldığı belirtilerek, gelecek hafta içerisinde ise asfalt çalışmalarının başlayacağı ifade edildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Nihatbey Caddesi’nden sonra Pazar Caddesi prestij projesine başladıklarını belirterek: ‘’Bu projemizde epeyce yol aldık ve belli bir noktaya geldik. Önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak olan asfalt çalışmalarını Ergünsa Orman Ürünleri’ne kadar sürdüreceğiz. Tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından taş duvar çalışmaları başlayacak ve ardından caddemiz çiçeklerle güzelleşecek. Şehrimizde artık modern bir yaşamı paylaşmak istiyoruz ve bunun için şehrimize güzellik kazandıracak projelerimize devam ediyoruz. Cadde yenileme projelerimizde Boztekke Caddesi ve Fatih Caddesi’de bulunuyor’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL