Güncel Yerel

GİRESUN PAZAR CADDESİ ÇOK YAKINDA HALKIN HİZMETİNDE

Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde başarıyla projelendirilen yenileme çalışması şimdi de Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

GİRESUN PAZAR CADDESİ ÇOK YAKINDA HALKIN HİZMETİNDE

Sahilde Altın Mobilya’dan başlayıp Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kadar uzanan Pazar Caddesi’nde yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

1700 metre uzunluğunda ve 12 milyon TL tutarındaki proje tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunda cadde çok daha modern ve prestijli bir görüntüye kavuşacak.

Proje kapsamında, caddenin altyapısında içme suyu ve yağmur suyu şebekeleri güçlendirildi. Küp taş kullanılarak modern ve geniş kaldırım çalışması, yeni refüjler, enerji hatlarının yer altına alınması ve dekoratif aydınlatma direklerinin montajı devam ediyor. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise caddenin asfalt serimi gerçekleşecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çotanak Spor Kompleksinin de hizmete girmesiyle birlikte bu caddenin prestijinin ve yoğunluğunun arttığını belirterek: “Yollar, caddeler ve bulvarlar bir kentin aynasıdır. Nihatbey Caddemizin ardından Pazar Caddemizi de yeniliyoruz. Şehrimizde artık modern bir yaşamı paylaşmak istiyoruz. Caddemizin yenilenmesiyle birlikte esnafımızın işleri de hareketlenecektir. İnşallah bundan sonraki süreçte değerli halkımızla birlikte daha güzel işler yapmayı ve kentimizi daha da güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL