Yerel

“Giresun İçin Çalışmalara Devam Edeceğiz”

Giresun Kent Konseyi toplantısı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

“Giresun İçin Çalışmalara Devam Edeceğiz”

Toplantı ile ilgili Giresun Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada; “Toplantı gündeminde Giresun Kent Konseyi’nin pandemi sürecinde gündemine aldığı tüm konuları Sayın Aytekin ŞENLİKOĞLU tarafından yürütme kurulu üyeleriyle tek tek işlendi. Kent konseyi konularında Sayın Başkan Şenlikoğlu neler yaptıklarını, programa alınan konuları ve yapacaklarını anlattı. Kent Konseyi üyelerimizle şehrimizin ortak akıl ve ortak çalışma planlarıyla, sayın belediye başkanımızla daha güzel yaşanabilir bir Giresun için çalışmalara devam edeceğiz.
İstişare şeklinde geçen toplantıda güzel çalışmalar yapıldığı, programa alınan projelendirilmiş konuların Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri tarafından her zaman desteklenecektir. Bu toplantıda yaptığı çalışmalarıyla ve yapacağı projeleriyle Giresun’la ilgili konulara ayrıntısıyla hakim olması ve çözüm önerileri çalışmaları gerçekten bizleri Giresun’un geleceği için çok umutlandırdı.
Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bu çabalarını her zaman Kent Konseyi olarak destekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL