eğitim Güncel

Giresun Halk Eğitimi Merkezi’nden Vali Ünlü’ye Ziyaret

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Erasmus ekibi, Giresun Valisi Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Giresun Halk Eğitimi Merkezi’nden Vali Ünlü’ye Ziyaret

Erasmus Programı 2020-1-TR01-KA104-091688 numaralı “Androgojik Eğitim Yaklaşımıyla Yetişkin Eğitimi” Projesi kapsamında Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenlerinden oluşan 10 kişilik bir ekiple Hollanda’da projeyi tamamlayan grubu, Vali Enver Ünlü makamında kabul etti.

Yapılan görüşmede proje hakkında bilgi veren Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; Yetişkin Eğitimi  Faaliyetlerinin niteliğini, yeni yaklaşımlarını ve örnek uygulamalarını yerinde görmek amacıyla 28 Kasım- 4 Aralık tarihlerinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde bulunduklarını belirtti. Müdür Uzun; Avrupa’da Halk Eğitimi ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde görmek, farklı örnekleri kurumumuza taşımak açısından önemli bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi olarak önemli bir projeyi daha başarıyla uygulamaya koyduklarını belirtti.

Vali Ünlü; AB Projelerinin önemli olduğunu, imkânlar dâhilinde tüm çalışanlarımızın bu tür projeler kapsamında yurt dışı deneyim kazanmasının önemli olduğunu vurguladı. Yapılan bu projelerin artarak devam etmesini belirterek, proje ekibini tebrik etti. Ziyarette Vali Enver Ünlü’ye Usta Öğretici Yasemin GÜNEYSU tarafından yapılan Giresun’u resmeden minyatür tablo hediye edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL