Güncel Yerel

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kütüphane Haftası Kutlandı

28 Mart – 03 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kitap sergisi açıldı.  

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kütüphane Haftası Kutlandı

İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından açılan sergide katılımcılara anında kütüphane üyeliği gerçekleştirilip ödünç kitap verme işlemi gerçekleştirildi. Hastaneye başvuran hastaların ve hasta yakınlarının yanı sıra çalışanların da büyük ilgi gösterdiği kitap sergisini Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş, İdari Mali Hizmetler Müdürü Metin Toraman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Turan ziyaret etti.


Başhekim Kulaklı; “Kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığını kazanmak için kütüphanelerin rolü oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze kültürümüzü yarınlara taşımak, Bilgiye ulaşmak ve gelişmiş modern toplumlar oluşturmak için kütüphaneler hayatın vazgeçilmez kurumlarıdır. Bu farkındalığı oluşturmak için yapılan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL