Kültür-Sanat

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Orkestrası’ndan Muhteşem Konser

Sağlık çalışanları ve aileleriyle buluşan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Orkestrası’nın ( GEAH Orkestrası) verdiği konser büyük beğeni topladı.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Orkestrası’ndan Muhteşem Konser

Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen konseri GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Giresun Tabipler Odası Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Erhan Demirelli, Giresun Belediye Başkan yardımcıları Abdurrahman Demirel, Tuncay Muhammet Arışan, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Tuğrul Kesicioğlu, İl Sağlık Müdürlüğü Mali İşler ve Personel Daire Başkanı Mehmet Şahin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdürü Metin Toraman, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Sibel Bayram Turan, hastane personeli ve aileleri izledi. Geniş katılımlı konser için sahne alan GEAH Orkestrası’nın Solisti Bilge Olgun Keleş ve müzisyen arkadaşları seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla davetlilerden büyük alkış aldılar.
Coşku içerisinde geçen konserin ardından, GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı GEAH Orkestrası elemanlarını tebrik ederek çiçek takdim ettiler. Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL