Spor

Giresun Belediyesi Personelleri Arasında Futbol Turnuvası Düzenleniyor

Giresun Belediyesi, sportif alanda hayata geçirdiği projelerinin yanı sıra belediye personellerine yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Giresun Belediyesi Personelleri Arasında Futbol Turnuvası Düzenleniyor

Bu kapsamda, Belediye tarafından personel arasındaki dostluk ve kaynaşmayı daha da pekiştirip motivasyonu arttırmak amacıyla, kısa zaman önce vefa eden şehrimizin sevilen simalarından Hüsrev Demir anısına birimler arası futbol turnuvası düzenleniyor.

Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde oynanacak olan turnuva 28 Kasım Pazartesi günü başlayacak olup teknik şartları ise şu şekilde:

Takımların oyuncu sayısı 6+1, toplam kadro sayısı en fazla 12 kişi olacak. Müdürlükler arası en fazla 4 kişi transfer yapabilecek, maç süresi 30+30 toplam 60 dakika olarak oynanacak.

Takımların kadrolarında amatör lisansı bulunan oyunculardan en fazla iki oyuncu yer alacak.

Birimler arası oyuncu transferleri için iki müdürlüğün karşılıklı onayı alınarak Spor Şefliğine bildirmeleri gerekecek.

Belediye personeli dışında oyuncu oynatılmayacak, Birim Müdürleri veya yetkilileri maç saatinde takımlarıyla birlikte sahada hazır bulunacak.

1. 2. ve 3. olan takımlara kupa ve madalya, gol kralı olan oyuncuya ve en centilmen takıma plaket verilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizerek: “Yoğun iş temposunun yanında, hem çalışanlarımızın biraz da olsa stres atmasına vesile olmak hem de aralarındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek, personelin mesai saatleri dışında sosyal aktivitede bulunmasını sağlamak amacı ile bu turnuvayı düzenledik.  Zevkli, çekişmeli ve centilmence bir turnuva bizleri bekliyor. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL