Güncel Yerel

Giresun Belediyesi Mezbahanesi Bu Kurban Bayramı’nda da Ücretsiz

Her yıl Kurban Bayramında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Giresun Belediye mezbahanesinde kurban kesimi bu yıl da belediye kasapları ve yardımcı personeli ile birlikte hijyenik ortamda kurban kesme hizmeti verilecek.

Giresun Belediyesi Mezbahanesi Bu Kurban Bayramı’nda da Ücretsiz

Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşların takdirini kazanan ve büyük ilgi gören belediye mezbahanesinde kesim için tüm hazırlıklar tamamlanırken, bu yıl da ücretsiz kurban kesimi yapılacak.

Veteriner hekim kontrolünde usta kasaplar, kurbanlığı kesip, parçalanmış ve poşetlenmiş şekilde sahibine teslim edecek. Kesim yerleri, kesim sonrasında ortaya çıkacak kurban atıkları nedeniyle gün içinde sıklıkla dezenfekte edilecek.

Aksu mevkiinde bulunan mezbahanede 4 günlük Kurban Bayramı boyunca kesimler devam edecek olup, randevu sistemi uygulanmayacak ve normal sıra usulüyle kesimler gerçekleştirilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın her yıl verilen hizmetten memnun olduğu ve yoğun ilgi gösterdiği belediye mezbahanemizde, gereken tüm hazırlıklar yetkili personellerimiz tarafından tamamlandı. Modern mezbahanemizde hijyenik ortamda bu yıl da vatandaşlarımızın kurbanları ücretsiz olarak kesilerek kendilerine teslim edilecek. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini Rabbimden niyaz ediyorum.’’ dedi.

Diğer yandan, kurbanını kestiren vatandaşın isteği halinde kurban etleri belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Etlerinin dağıtılmasını isteyen vatandaşlar 05346692828 nolu telefonu arayarak destek alabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL