Güncel Yerel

Giresun Belediyesi Kurum İçi Dart Turnuvası Heyecanlı Maçlara Sahne Oldu

Giresun Belediyesi, vatandaşlara yönelik birçok hizmet üretirken, bir yandan da kurum içi birlikteliği güçlendirmek amacıyla çeşitli aktiviteler düzenliyor.

Giresun Belediyesi Kurum İçi Dart Turnuvası Heyecanlı Maçlara Sahne Oldu

Bu etkinliklerden biri olan ve Belediye Spor Şefliği tarafından düzenlenen birimler arası dart turnuvası da belediye çalışanlarından büyük ilgi gördü. 57 katılımcının yarıştığı turnuva, heyecanlı maçların ardından sona erdi.

Turnuvada birinciliği İnsan Kaynakları Müdürlüğü (Erkan Usta, Aykut Uçak, Resul Dinç) ikinciliği ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Zorbay Aksu, Öner Yavuz, Selim Genç) kazandı.

Turnuva sonunda birinci ekibin ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, ikinciliği elde eden ekibin ödülünü ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Zıvalı verdi.

Giresun Belediyesi çalışanları dahil tüm Giresunlular’ı sporun çeşitli branşlarıyla buluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Takım sporlarının yanı sıra gelişmekte olan spor branşlarına ve geleneksel spor dallarına ayrı bir önem veriyoruz. Dart sporu kısa süre içinde karar verebilme, bu kararı nasıl uygulayacağını planlama, bir sonraki atışın nasıl yapılacağını düşünebilme gibi yoğun bir odaklanma gerektiriyor. Bu sporu özellikle küçük yaşlardaki çocuklarımızla daha çok buluşturmalıyız.” dedi.

Turnuvaya katılım gösteren çalışanlara teşekkür eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu dereceye giren katılımcıları da kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL