Spor

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Farklı Kazandı: 91-51

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, Adana Atlas Tigers’i 91-51 mağlup etti.

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Farklı Kazandı: 91-51

19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da takip ettiği maçı başından sonuna kadar önde götüren yeşil beyazlılar, sürpriz bir sonuca izin vermeyerek, parkeden farklı bir galibiyetle ayrıldı.
Mücadelenin ilk çeyreğini 19-11, ikinci çeyreğini ise 40-19 önde tamamlayan Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, mücadelede oyunun kontrolünü hep elinde tutarak son çeyreğe 63-29’luk skorla gitti.
Yeşil Beyazlılar, karşılaşmanın son periyodunda 28 sayı birden bulurken, mücadeleyi 91-51 kazanarak sezonun 4. galibiyetine imza attı.
Müsabaka sonunda parkeye inerek teknik heyeti ve oyuncuları tebrik eden Başkan Şenlikoğlu, “En baştan beri sizlere güveniyorduk. Bugün baktığımızda çok iyi işler yapıyorsunuz. Güzel skorlar alarak bizleri sevindiriyorsunuz. Hepinizi kutluyorum.” dedi.
Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ise, “Başkanımızın önderliğinde kurulan bir takımız. Onun katkılarıyla kısa sürede yapılandık ve 5 maçımızda 4. galibiyetimizi aldık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL