Anma

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

“Vatan topraklarının işgal edildiği bir dönemde ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla 23 Nisan 1920 günü dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, istiklal ve istikbal mücadelemizin öncüsü olarak aziz milletimizin ortak bir gaye etrafında birleşmesine imkan sağlamıştır.’’
Kurulduğu günden bu yana ülkemizin kalkınması, gelişmesi, büyümesi yolunda atılan tüm adımların öncüsü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, şöyle devam etti:
“Yüzlerce yıllık tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, milletimizin çocuklarımıza olan inancının bir sembolü olmuştur.
Bu duygu ve düşünceler ile; kuruluşundan bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Giresun’umuza ve ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Milli Mücadele’ye emeği geçmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.
Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi iletiyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL