Güncel

Giresun Barosu Başkanı Karademir, Sivas’ta Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, Cumhuriyetimizin 100.Yılında Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesinin yöntemini ilan ettiği Sivas Kongresi gününde Sivas’ta Atatürk’ü anma törenine katıldı.

Giresun Barosu Başkanı Karademir, Sivas’ta Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye Barolar Birliği ve Avukatlar Vakfı’nın Atatürk’ün işgal ve emperyalizme karşı Kurtuluş Mücadelesinin mihenk taşlarına yönelik yaptığı anma programlarından Samsun’a ayak basışı, Amasya, Erzurum Kongreleri münasebetiyle daha önce Samsun, Amasya ve Erzurum İllerinde yaptığı sempozyumlardan sonra dördüncü ve son etabı olan 4 Eylül Sivas Kongresi gününde Sivas’ta yapılan programa ayrıca TBB Başkanı Av. Erinç SAĞKAN ve TBB Yönetim Kurulu Üyeleri, farklı bölgelerden çok sayıda Baro Başkanı ve avukatlar ile vatandaşlar da katıldı.

TBB adına Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni, Kongre Binası ve Atatürk’ün çalışmalarını yaptığı yerlerin ziyareti ile başlayan program Avukatlar Vakfı Başkan Yardımcısı İstanbul Barosu Üyesi Av. Nazan MOROĞLU, İstanbul Barosu önceki dönem başkanı Av. Mehmet DURAKOĞLU, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde görevli Prof. Dr. Devrim GÜNGÖR, Doç. Dr. Fahri Gökçen TANER, Dr. Yaprak ÖNTAN  tarafından “100 Yıllık Cumhuriyetin Ceza Hukuku”  konulu konferans  ile son buldu.

Baro Başkanları 33 canımızı kaybettiğimiz sonradan Kültür Merkezi haline getirilen Madımak Oteli’ni de ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL