Köşe Yazısı

GENÇLERE YAZIK-EMEĞE YAZIK.!

İYİ Haftalar… 31 Temmuz 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), sosyal medya platformlarında yer alan şaibeli soru iddialarına sahne oldu. Sınava giren vatandaşlarımız mağduriyet yaşama korkusuyla karşı..

GENÇLERE YAZIK-EMEĞE YAZIK.!

İYİ Haftalar…

31 Temmuz 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), sosyal medya platformlarında yer alan şaibeli soru iddialarına sahne oldu. Sınava giren vatandaşlarımız mağduriyet yaşama korkusuyla karşı karşıya kaldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ise olayın ardından “İDDİALAR ASILSIZDIR” diye açıklama yapsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DDK’ye inceleme talimatı verdi ve “Gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır” dedi. Sonrasında yayınlanan kararla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis AYGÜN görevden alındı. Yerine yeni ÖSYM Başkanı Bayram Ali ERSOY atandı ve gelir gelmez 31 Temmuz’da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. Özellikle de gençlerin gelecek umutları bir sonraki sınava kaldı! Umarım bundan sonra böylesine bir talihsizlik yaşanmaz, herkes için hayırlısı olsun. Bir terslikte var gibi geliyor. Dört yıldır ÖSYM Başkanı olan Prof. Dr. Halis AYGÜN görev süresinin bitmesine bir ay kala neden böyle bir şey yapsın? Diğer Dört yılda böyle bir şey olmuş mu? Düpedüz GİRESUNLU Bürokratların harcanması. Bizdeki siyasetçiler sadece değerleri harcamak için vardır. Tıpkı Giresun Emniyet Müdürü’nün Türk Polisine HAKARET eden siyasetçiyle tartışıp Giresun’dan gönderilmesi gibi. Biz de siyaset Bu.

Covid-19’da vaka ve ölüm oranlarında artış devam ediyor. Virüsün eski gücünü kaybettiği gerçeği bulunmasına rağmen yeni varyantların bulaşma ve yayılma hızı çok yüksektir. Öncelikle kendi sağlığımız için tedbirli davranmamız gerekiyor. MASKE-MESAFE-HİJYEN kurallarına önem vermemiz gerekiyor. Hatırlatma dozu zamanı gelen vatandaşlarımızın da hatırlatma dozu aşılarını olması gerekiyor.

Süper Lig heyecanı başlıyor. Sezon İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçla açılacak. Giresunspor’umuz da Pazar günü evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Şuana kadar yapılan transferle birlikte genç bir kadro oluşturduk. Transfer döne-mi devam ediyor. Kadromuza 4-5 oyuncu daha takviye yapmamız gerekiyor. Hocamızın istediği doğrultuda yeni transferlerimiz de gerçekleşecektir.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4132’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL