Spor

Genç Sultanlar Türkiye Dördüncüsü Oldu

Görele Belediyesi Genç Kızlar Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Şampiyonasında turnuvayı 4.olarak bitirdi.

Genç Sultanlar Türkiye Dördüncüsü Oldu

Aksaray ilinde 16-22 Mayıs tarihleri arasında yapılan Genç Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonasında yarı finalde Bursa ekibine, 3.’lük – 4.’lük maçında Ankara ekibine yenilen Genç sultanlar turnuvayı 4.olarak tamamladı.

Takımın Antrenörü Mehmet Karadeniz, “U18 turnuvasına ortalama 16 yaş grubu ile katıldık. Final oynama şansımızda olabilirdi fakat oynadığımız takımlar bize göre daha tecrübeli ekiplerdi tecrübe eksikliğinden dolayı basit hatalar yaparak finalden olduk. Fakat önümüzdeki yıllarda kupayı Görele’ye getireceğimizden hiç şüphem yok. İlk dörtte olmak bizim için önemliydi bunu başardığımız için mutluyuz dedi. Bizde Görele ailesi olarak emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Genç Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonasını 4. olan Görele Belediyesi Genç Kızlar Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından verilen 4.lük plaketini Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e verdi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Genç Kızlar Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Karadeniz ve sporcuları  başarılarından dolayı kutlayarak, madalya takdiminde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL