eğitim Genel Güncel

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması İl Finali Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması”nın Erkekler İl finali, Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camiinde düzenlendi.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması İl Finali Yapıldı

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun da izleyenler arasında yer aldı. Müdür Tosunoğlu yarışma ile ilgili değerlendirmesinde; Öğrencilerin sergilediği Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin manevi duyguları kabarttığını vurgulayarak, geleceğin imam hatip ve hafızları olma yolunda hepsine başarılar diledi.
Müdür Ertuğrul Tosunoğlu; “ kaybedenin olmadığı bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederken, organizasyonda emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimize de teşekkür etti.” Yarışmada jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Barış İsmail Tatlı İl Birincisi, Espiye Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Samet Aydın İl İkincisi, Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Bayram İl Üçüncüsü oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL