Köşe Yazısı

GELEN GİDENİ ARATMAYACAK GÖRÜNÜYOR..!

İYİ Haftalar… Diyarbakır/Kayapınar Kaymakamlığı yaparken, Bulancak Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam ÜNAL KOÇ’u Cuma günü makamında ziyaret ettim. Kendisi Giresun’a yabancı değil. Daha 2009-2011 yılları arasında Alucra’da da Kaymakamlık yapmıştı. Kendisi ile..

GELEN GİDENİ ARATMAYACAK GÖRÜNÜYOR..!

İYİ Haftalar…

Diyarbakır/Kayapınar Kaymakamlığı yaparken, Bulancak Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam ÜNAL KOÇ’u Cuma günü makamında ziyaret ettim. Kendisi Giresun’a yabancı değil. Daha 2009-2011 yılları arasında Alucra’da da Kaymakamlık yapmıştı. Kendisi ile keyifli bir sohbetimiz oldu. İlçemizin gelişmesinde ve büyümesinde önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. Yeni kaymakamımız ÜNAL KOÇ’un Bulancak’a önemli katkılar sağlayacağına, güzel eserler bırakacağına ve başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. İlçemize hoş geldiniz.

Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, son zamanlarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Son dönem projeleri olarak nitelendirdikleri projeleri tamamlandığında Bulancak’ta hedefledikleri dönüşümü büyük oranda tamamlamış olacaklarını belirtti. BAŞKAN YAKAR’a ilçemizin gelişmesine sağladığı katkılar için teşekkür ederim.

6 Muhalefet Partisi Liderleri; CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU, İYİ Parti Genel Başkanı MERAL AKŞENER, Saadet Partisi Genel Başkanı TEMEL KARAMOLLAOĞLU, DEVA Partisi Genel Başkanı ALİ BABACAN, Gelecek Partisi Genel Başkanı AHMET DAVUTOĞLU ve Demokrat Parti Genel Başkanı GÜLTEKİN UYSAL’ın ev sahipliğinde 3. kez bir araya geldi.  Bu açıklamalarda; “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” konusundaki kararlılıklarını bir kez daha vurguladılar. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ise liyakat sahibi bir aday belirleyeceğiz” açıklamalarında bulundular.

Ramazan dolayısıyla ilçe belediye başkanlarının basına iftar programlarına katılıp bilgiler alıyoruz. Dün akşam DUROĞLU Belediye Başkanı HALİL ÇETİN’in iftarında bulundum notlarımı siz okurlarımla paylaşacağım.

Giresunspor bu hafta evinde Adana Demirspor’u ağırlayacak. Umarım sahadan galibiyet ile ayrılan taraf biz oluruz.

1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı SEZGİN KARATAŞ görevinden istifa etti. Bulancakspor’un önünde önemli bir maç bulunuyor. 30 Nisan Cumartesi günü Süper Amatör Küme Şampiyonu Tireboluspor ile baraj maçında karşılaşacak. Dostluğun ön planla olduğu bir karşılaşma olmasını diliyorum. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4031’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL