Güncel Siyaset

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanlığı’nda geçtiğimiz gün yapılan toplantının ardından partinin, Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler açıklandı.

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

14 Mayıs Genel seçimleri öncesi partiler bir bir aday adaylarını basına tanıtıyor. Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Kılıçaslan’da İl Teşkilatından 4 isimin başvurusunu kamuoyu ile paylaştı. Partinin Karadeniz Bölge Koord. Yrd. Mustafa Başer, İl Kadın Kolları Bşk. Fatma Zülal Öztürk, Sivil Toplum ve Halkla İlşk. Bşk. Serpil Çınar Erol, İl Sekreter Yard. Haydar Öney başvurularını yaptılar.

Aday adaylığı başvurularının Perşembe gününe kadar devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Murat Kılıçaslan şunları söyledi; “Partimiz ilk kurulduğu günden bu yana bizlerle canla başla mücadele veren 4 kardeşimizin bugün milletvekilliği aday adaylık başvurularını aldık. Her biri bir birinden değerli bu kardeşlerimizle, Giresun’u özlenen dürüst, şeffaf, adaletli ve liyakatli bir yönetimle buluşturacağız İnşallah”

“İddialıyız! Birlikte Başaracağız!”

Başkan Kılıçaslan; “İlimizde yaklaşık 2 senedir sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz. Neredeyse her mahallenin, her sokağın, her köyün sorunlarını biliyoruz. Biz hiçbir zaman insanımızdan uzak olmadık bundan sonra da olmayacağız. Partimiz için olamaz, yapamaz, başaramaz diyenlere inat gece gündüz çalıştık ve çalışacağız. Sloganımız da belirttiğimiz gibi, biz Giresun’u hak ettiği noktaya taşıyacağız bunu da halkımızla birlikte başaracağız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL