Köşe Yazısı

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M..!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün sabah saat 04:17′ de gerçekleşen deprem ülkenin birçok noktasından hissedildi. Giresun ve çevre illerden de hissedilen deprem büyük panik yarattı. 10..

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M..!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün sabah saat 04:17′ de gerçekleşen deprem ülkenin birçok noktasından hissedildi. Giresun ve çevre illerden de hissedilen deprem büyük panik yarattı. 10 ilde büyük yıkım yaşanırken ekiplerin enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı maalesef binin üzerinde. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise deprem nedeniyle 3 şehidimizin olduğunu duyurdu. Hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağ-lığı diliyorum. Belediyelerimiz ve arama kurtarma ekipleri de deprem bölgesine seferber oldu. İnşallah daha fazla can kaybı yaşanmadan bu büyük acının yaraları sarılır…

SEVGİLİ DAYIMI KAYBETTİM…

Sevgili DAYIM DUYGU MEHMET ATAMAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Trabzon’da İskender Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. Acımı Paylaşan DOSTLARIMA Teşekkürlerimi Sunarım.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4318’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL