Güncel

Gazetemize Anlamlı Ziyaret

Bulancak’ımızın değerlerinden ve gazetemizin köşe yazarlarından Bekir AYDENİZ, gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Osman KIROĞLU’na imzalı kitabını hediye etti.

Gazetemize Anlamlı Ziyaret

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette kitabın içeriğinden bahseden Yazar AYDENİZ; “Tarih, Ekonomi ve Siyaset Araştırmaları Derneği üyeleri ile birlikte kaleme aldığım kitapta ve Doğu Akdeniz’de Libya İş Birliğinin Türk Dış Politikasının Yeni Dinamiklerine Etkisi başlığında, dış politikanın değişen dengeleri olarak ve süper güç mücadelesinin temel dinamikleri olan iklim ve enerjiyi konu alıyor. Neorealizme ve neoliberalizme yapılması hedeflenen katkılar kitabın teorik altyapısını oluşturmakla birlikte Türk dış politikası karar verici mekanizmalarına politika önerileri sunmak kitabın asıl amacı olarak göze çarpacaktır.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyaret sonrası memnuniyetini dile getiren İmtiyaz Sahibimiz Osman KIROĞLU; “Bekir’e bu nazik ziyareti ve hediyesi için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL