Köşe Yazısı

GAZETE SAVAŞ 10 YAŞINDA..

İYİ Haftalar… 18 Ocak 2013 Cuma günü Bulancak’ta yayın hayatına başlayan Gazetemizin 10. Yılı Kutlu Olsun… Bugüne kadar tarafsız ve ilkeli bir şekilde sürdürdüğümüz tavrımızla bölgemize de gazete olarak farklı..

GAZETE SAVAŞ 10 YAŞINDA..

İYİ Haftalar…

18 Ocak 2013 Cuma günü Bulancak’ta yayın hayatına başlayan Gazetemizin 10. Yılı Kutlu Olsun… Bugüne kadar tarafsız ve ilkeli bir şekilde sürdürdüğümüz tavrımızla bölgemize de gazete olarak farklı bir bakış açısı getirdik. Biz ekip arkadaşlarımızla her zaman aile gibiyiz. Aile olmakta başarıyı getiriyor. Gazete olarak amacımız Giresun’un ve ilçemizin sorunlarını ve güzelliklerini yansıtmaktır. İyi bir medya her zaman güçlü bir şehir demektir. 10 yıldır olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Nice 10 yıllar görebilmek nasip olur inşallah…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes’in 14 Mayıs 1950’de seçimden zaferle çıktığını hatırlatarak ”Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6’lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına ‘Yeter’ diyecektir.” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, seçim tarihi için 14 MAYIS’I işaret etmesinin ardından gözler seçim takvimine çevrildi. Yüksek Seçim Kurulu’nun takvimi 21 Mart’ta başlatması bekleniyor. Bu durumda Cumhurbaşkanı adayları için son başvuru tarihi 26 Mart olacak. Bakalım bundan sonraki gelişmeler nasıl olacak?

Bugün son ders zilinin çalmasıyla başlayacak olan ve iki hafta sürecek sömestr tatilinin ardından okullar 3 Şubat Pazartesi günü açılacak. İkinci dönem, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak. Gençlerimize bu ara tatili iyi değerlendirmelerini ve güzelce dinlenmelerini tavsiye ediyorum, iyi tatiller diliyorum.

Giresunspor zorlu bir maça çıkacak. Bu maç takımımız için çok önemli, kayıpsız atlatmak zorundayız. Giresunspor’umuza Adana Demirspor maçında başarılar diliyorum.
Bulancakspor henüz teknik ekip sorununu çözemedi. Bu sorunu en kısa zamanda çözmeleri gerekiyor. Umarım ikinci yarı Bulancakspor için güzel geçer. İkinci yarıda başarılar dilerim.
Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü, Darıköyspor’u konuk edecek. Bilgilere göre Darıköyspor ligden çekildi..

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4300’üncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL