Yerel

GAZETE SAVAŞ 10 YAŞINDA

18 Ocak 2013 Cuma günü Bulancak’ta yayın hayatına başlayan GAZETE SAVAŞ 10 yılı geride bırakarak bölgemizdeki vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

GAZETE SAVAŞ 10 YAŞINDA

Bugüne kadar ortaya koyduğumuz ilkeli ve seviyeli tavrımızla geride bıraktığımız 10 yılda GAZETE SAVAŞ olarak siyasi olayları, kamu kurum çalışmalarını, ekonomik yatırımları, STK faaliyetlerini, spor olaylarını kısacası bölgeye dair tüm güncel gelişmeleri anında sizlerle paylaştı.
Kuruluşumuzun 10. yılına özel GAZETE SAVAŞ İMTİYAZ SAHİBİMİZ OSMAN KIROĞLU; “Objektif ve tarafsız haberciliği ön planda tutarken, yerel alanda tüm haberleri sayfalarında yayınlayarak halkın ilgisini toplayan GAZETE SAVAŞ 10.yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Şehrimizde gazetecilik alanında farklı bir yayın olarak ortaya çıkarak gazeteciliği geliştirdiğimiz inancındayım. Halkın ve esnafın sorunlarını muhabirlerimiz ve yazarlarımızın kaleminden sütunlarımıza taşıyoruz. Halkımıza sıcak ve taze haberi okutmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve bizleri takip eden, bizlere ilgi duyan tüm okurlarımıza bu vesileyle saygı ve sevgilerimizi sunarız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL