Bulancak eğitim

Gazete BATEM 2. Sayısıyla Yayında

Pandemi döneminde yayın hayatına başlayan Gazete BATEM, ikinci sayısıyla okurlarıyla buluştu.

Gazete BATEM 2. Sayısıyla Yayında

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kadir ÜNAL’ın editörlüğünde hazırlanan gazetede Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, eğitim-öğretim yılının ilk dönemindeki sosyal-kültürel-sportif faaliyetlerine ve başarılarına yer verildi. Gazete BATEM’in üçüncü sayısının Haziran ayında yayına girmesi planlanıyor.
Okul Müdürü Turgut HACINOĞMANOĞLU:
“Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel BULUT ve Belediye Başkanımız Sayın Recep YAKAR başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, basın yayın organlarımıza, gazetemize maddi katkı sağlayan esnaflarımıza, okul-aile birliğimize, mesleki eğitime değer veren herkese ve Bulancak halkına şükranlarımı sunarım.
Yazısıyla gazetemizi onurlandıran İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel BULUT’a, gazetemizi hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Kadir ÜNAL ve yayın ekibimize; gazetemizin dolu dolu olmasını sağlayan çalışmaları birlikte ekip ruhuyla yürüttüğümüz idareci, öğretmen ve öğrencilerimize, personelimize ve maddi manevi katkıda bulunanlara teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL