Güncel

GAMER ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Giresun Valisi Enver Ünlü, vali yardımcıları, kaymakamların ve kolluk birimlerinin en üst amirleri ile ilgili kurum amirlerinin katılımıyla bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

GAMER ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Vali Ünlü başkanlığında, Giresun Valiliği GAMER toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak GAMER Yıllık İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ardından İl Güvenlik, Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı gerçekleştiren Vali Ünlü, toplantılarla ilgili yaptığı paylaşımda; “Kamu düzeni ve güvenliğini, bireylerin temel hak ve hürriyetlerini ve toplumun huzur ve güvenini temin etmeye yönelik planlı ve proaktif bir yaklaşımla yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve il genel kolluğumuzun en üst amirleriyle İl Güvenlik, Asayiş ve Koordinasyon Toplantımızı yaptık. Trafik, asayiş, kadına yönelik şiddet, terör ve uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere tüm güvenlik başlıklarında tedbirli ve duyarlıyız” ifadelerini kullandı.

Toplantıya; Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcıları; Mehmet Fikret Çavuş, Dr.Hasan Tanrıseven ve Dr.Davut Sinanoğlu, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve Sahil Güvenlik 73 Komutanı Emre Meral ile ilgili kurum amirleri katıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL