Güncel

“Fındık Stratejik Bir Üründür”

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Hamza Bölük ve yönetim kurulu üyelerinden iadeyi ziyaret. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı N. Şükrü Ataün tarafından karşılanan Giresun Ticaret Borsası heyetinde yönetim kurulu başkan yardımcısı Ünal Şensoy ve yönetim kurulu üyesi Kemal Kümbetli yer aldı.

“Fındık Stratejik Bir Üründür”

Giresun kalite fındık ve mamul tesislerin markalaşma süreci üzerine değerlendirmenin yapıldığı ziyarette konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Hammaddesi Giresun’da yetişen fındığın zenginleştirilerek mamul maddeye çevrilmesi kaçınılmazdır. Bugün ev tarzı butik üretimler, dahi fındıkta markalaşmanın temellerini oluşturmaktadır. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak yerel işletmelerimizin markalaşma sürecine makine ve ekipman destekleri başta olmak üzere, destekleyici kuruluşlar (TKDK,KOSGEB,DOKA vb. vasıtasıyla katkı sağlama hedefinde ilerlemekteyiz. Bu sürecin orta vadede meyvelerini alacağımıza inancımız tamdır. Fındığın stratejik bir ürün olduğunu bilerek, geleceğimize ortak bir yatırım yapmaktayız.” dedi.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük ise, “Giresun kalite fındığın serbest piyasada ön plana çıkması adına Giresun Kalite logosunun kullanımını firmalarımızın hizmetine ücretsiz sunduk ve danışmanlık desteklerimiz genel manada devam etmektedir.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL