Köşe Yazısı

FINDIK MI? 86 TL Mİ?

İYİ Haftalar… Dün Giresun’da AK Parti İl Başkanı METE BAHADIR YILMAZ ve AK Parti Milletvekilleri NAZIM ELMAS ve ALİ TEMÜR Kadın Kolları Başkanı BERRİN AYDIN’la Gazeteciler ile Basın toplantısı yapıldı…

FINDIK MI? 86 TL Mİ?

İYİ Haftalar…

Dün Giresun’da AK Parti İl Başkanı METE BAHADIR YILMAZ ve AK Parti Milletvekilleri NAZIM ELMAS ve ALİ TEMÜR Kadın Kolları Başkanı BERRİN AYDIN’la Gazeteciler ile Basın toplantısı yapıldı. Bende katıldım. Milletvekili Ali Temür’ün Fındık için açıkladığı 3.2 Dolar yani 86 TL beni şaşırttı. Devamında Ordu-Giresun Havalimanına günde 24 uçak İniş ve Kalkış yaparken, Trabzon Havalimanında günde 148 iniş kalkış var. Haftada iki gün Ankara’ya Ordu-Giresun’dan uçak kalkmıyor neden? Sahil şeridindeki Balıkçı Barınaklarının bakımsız ve ilgisizliğini neden? Bütün soruları İl Başkanının cevaplaması vekillerin konulara vakıf olmadığı intibası bende oluştu. Bizim için en önemli olan FINDIK FİYATI’nı bile istenilenin çok altında telaffuz edilmesi gerçeği. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU Giresun meydanında fındığa en az 4 Dolar karşılığı 108 TL fiyat açıklamasını hatırlatırım. Bana göre ve de bir üretici olarak 120 TL bu enflasyonda az bile olur. Sonu iyi olur inşallah. Basın olarak tam katılımda görmedim.

Giresunspor, şehre dönerek sezon öncesi çalışmalarına Giresunspor Tesisleri’nde toplanarak devam ediyor. 13 Ağustos’ta evimiz de ilk maçımıza çıkacağız. Taraftarlarımızın bu karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi gerekiyor. Gençlerden oluşan bir takımımız var. Kulübümüze ve gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bulancakspor, güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Yeni sezonda Şampiyonluk parolası ile yola çıkan yönetim transferde ince eleyip sık dokuyor. İnşallah sezon sonunda Bulancakspor istediği sonucu elde edebilir.

Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4496’ncı Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL