Köşe Yazısı

FINDIK FİYAT BEKLENTİSİ!

Fındık, Giresun başta olmak üzere bölgemizin geçim kaynaklarının başında gelen, baştacı bir ürün ve hasat zamanına sayılı günler kaldı. Üretici fındık fiyatı konusunda tedirginlik yaşıyor. Gün be gün gelen zamlardan..

FINDIK FİYAT BEKLENTİSİ!

Fındık, Giresun başta olmak üzere bölgemizin geçim kaynaklarının başında gelen, baştacı bir ürün ve hasat zamanına sayılı günler kaldı. Üretici fındık fiyatı konusunda tedirginlik yaşıyor. Gün be gün gelen zamlardan kaynaklı olarak üreticinin de beklentisi İktidar Partisinin yapmış olduğu 4 DOLAR’ın (108 TL) üzerinde. Beklentinin karşılanması gerekiyor. Fındık üreticisine hakkı verilmeli. Her şeye zam varsa Fındık fiyatına da olmalı. Üretici bu yıl gübreye, ilaca gelen zamlar sebebiyle bahçelerine gereken önemi veremedi. Ürünü besleyemedi. Üreticiye hakkını verin.

Her sabah yeni bir ZAM ile güne başlıyoruz! Yapılan zamlarla birlikte her geçen gün vatandaşlarımızın alım gücü de düşüyor. İğneden ipliğe, Mutfağa, Akaryakıta, Ekmeğe, Bebek Mamasına, Ete, Tavuğa vs. sayamadığım daha birçok şeye ZAM! Ekonomi de büyük bir deprem mevcut. Seçim öncesi verilenler misliyle vatandaşın cebinden geri alınıyor. Dışarıda yemek yemek bile lüks oldu. Herkes canından bezmiş durumda ama bunu dile getirmekten çekinenler de bir hayli çoğunlukta… İktidara söz geçiremeyenler, gelen zamları muhalefete yüklüyorlar.

Kıbrıs Türk halkını Rumlar tarafından çektikleri zulümden kurtarmak gayesiyle, 20 Temmuz 1974’te Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kıbrıs’ta başlattığı Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 49. Yıl Dönümünü yaşamak-tayız. Kıbrıslı insanımızın çektikleri zulümden kurtarılmasını sağlayan ve Kıbrıs Türk halkını özgürlüğe kavuşturan bu büyük zafer Kıbrıs’ta 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı olarak kutlanmaktadır. Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 49. Yıl Dönümünü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutluyorum. Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın mimarı Bülent Ecevit başta olmak üzere, Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nda yer alan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, halen hayatta bulunan gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum.

Giresunspor’un bu sezon mücadele edeceği 1.lig’de fikstür çekildi. Tüm takımlarımıza hayırlı olsun. İlk maçımızı 13 Ağustos’ta evimizde Bodrumspor ile oynayacağız. Takımımız sezon öncesi hazırlık çalışmalarının ilk etabını Giresun’da tamamladı. Şimdi 2.etap çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun ilk yarısında transfer yasağımız bulunuyor. İlk yarıda işlerimiz bir hayli zor görünüyor. Alt yapıdan kadromuza dahil ettiğimiz genç oyuncularımız için ise büyük bir fırsat. Kendilerini göstermeleri için bulunulmaz bir fırsat. Gençlerimiz bu sezon arma aşkı için oynayacak. Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4482’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL