Spor

Fatih Karagümrük maçı biletleri satışta!

Giresunspor resmi sitesinden yapılan yazılı açıklama: “5 Aralık Pazar günü Giresunspor’un kendi sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşmasının biletleri www.passolig.com.tr adresinden veya Çotanak Spor Kompleksi yanında yer alan gişeden satın alabilirsiniz.

Fatih Karagümrük maçı biletleri satışta!

Bilet Satın Almak İçin; T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan aşılarını yurtdışında tamamlamış kişiler, sadece stadyum gişelerinden olmak kaydıyla, aşı sürecini tamamlayarak
oluşturulan aşı sertifikasını stadyum bilet gişe yetkililerine ibraz etmeleri koşulu ile
biletlerini pasaport numaraları ile almış oldukları elektronik kartlarına yükleterek satın alabilirler.

Stadyum bilet gişe yetkilileri tarafından aşı kartının yanı sıra son aşı
tarihinden 14 gün geçmiş olması kuralı ve aşı sertifikası ile pasaportun uyuşup uyuşmadığı kontrolü yapılır. Ayrıca T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan aşılarını yurt dışında tamamlamış T.C. kimlik numarası sahibi kişiler ise İl Sağlık Müdürlüklerine giderek aşılarını HES Kodu ve T.C. kimlik numaralarına işletmeleri koşulu ile gişelerden ya da online olarak bilet alabilirler.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 12 yaş altındaki çocuklara Covid-19 aşı hakkı
tanımlanması ve aşı takvimlerinin tamamlamasına kadar 12 yaşını tamamlamamış
çocukların stadyumlara girişlerine izin verilmez.

Not: Meydanda bulunan gişemiz tadilat sebebi ile bir süreliğine hizmet veremeyecek olup, taraftarlarımız passolig işlemlerini Çotanak Spor Kompleksi yanında bulunan gişemizden işlemlerini yapabilirler.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL