Köşe Yazısı

FAHRİ HEMŞEHRİ, ŞENOL GÜNEŞ

Dün Bulancak ziyaretine gelen ŞENOL GÜNEŞ, Bulancaklılarla bol bol sohbet edip özlem giderdi. Benim 55 yıllık arkadaşım ve Bulancak Aşığı Şenol Hocaya Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, Fahri Hemşehrilik Plaketi..

FAHRİ HEMŞEHRİ, ŞENOL GÜNEŞ

Dün Bulancak ziyaretine gelen ŞENOL GÜNEŞ, Bulancaklılarla bol bol sohbet edip özlem giderdi. Benim 55 yıllık arkadaşım ve Bulancak Aşığı Şenol Hocaya Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR, Fahri Hemşehrilik Plaketi takdim etti. Şenol Hoca çok duygulandı, teşekkürlerini ifade etti. Bulancak Kaymakamı ALİ İKRAM TUNA, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı MUSTAFA KÜÇÜK BEKİR, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT, Piraziz Kaymakamı FURKAN BAŞAR, Emniyet görevlisi ORHAN ZEVİT, Bulancak Jandarma Öz. Hrk. Tab. Komutanı Yüzbaşı ÖZKAN ÇÖMEZ ve ben öğle yemeğinde bir araya gelip güzel zaman geçirip sohbet ettik. ŞENOL GÜNEŞ’te Bulancaklılara teşekkürlerini sundu. Saat: 11.00’da gelip saat: 15.30’da ayrıldı. ŞENOL GÜNEŞ’e Bulancaklılara ben de teşekkürlerimi sunarım.
Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade, sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve or-tak çabasına ihtiyaç duyulan toplumsal bir husustur. Bunların yanı sıra engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle öncelikle ilimizde yaşayan engelli kardeşlerim başta olmak üzere tüm engelli bireylerin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar dilerim.
Maalesef yeni varyantlar yakamızı bırakmıyor. Bizler çift doz aşıların hatta 3. hatırlatma dozlarımızın önemini bir kez daha göz ardı etmemeliyiz. Omicron gibi yeni varyantların bilinmeyen yönlerine karşı ise halen en güçlü tedbirlerimiz mesafe ve maske kullanımıdır. Sağlığımız için zorunlu olmadıkça havalandırması sınırlı, kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız.
Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupasında da iddialı olduğunu gösterdi. Kupada 4.tur elemelerinde 2.lig takımlarından Ankara Demir Spor ile karşılaşan yeşil-beyazlı takımımız 4-2’lik skorla evimiz de galibiyete imza attı. Son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Giresunsporumuz almış olduğu galibiyetle 5.tura yükseldi. Bulancaksporumuz bu hafta evinde Eynesil Belediyespor’u ağırlayacak. Giresunsporumuza ve Bulancaksporumuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3886’ncı Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL