Güncel Spor

Eynesil Belediyespor’un Yeni Teknik Direktörü Mustafa ADAM

Eynesil Belediyespor Kulübü, Teknik Direktörlük görevine Metin Aydın’dan sonra yardımcı antrenör Mustafa Adam’ı getirdi.

Eynesil Belediyespor’un Yeni Teknik Direktörü Mustafa ADAM

Teknik Direktörlük görevine getirilen Mustafa Adam’ın ilk açıklamaları şu şekilde;⠀

“2020-2021 sezonu başında Sayın Metin Aydın hocamın bir telefonu ile başladığım Eynesil Belediyespor yardımcı antrenörlük görevimden yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde Metin Aydın hocamla birlikte görevden ayrıldım. Göreve geldiğimiz günden bugüne özveri ve açık yüreklilikle çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Netice itibariyle bugün oluşan bu başarılı tabloya hep birlikte ortak olduk. Sezon başı oluşturduğumuz takım tüm Giresun kamuoyu tarafından da takdir edildi. Kendi öz gençlerimizle Giresun futbolu içinde katkıda bulunmak adına yola çıktık. Başarımızdaki en büyük faktörlerden biride birlik beraberlik duygumuz ve aile ortamımızdır. Yaşanan gelişmeler neticesinde yönetim kurulumuz ve hocamız ayrılık kararı almıştır. Bu takımın oluşumundaki emeğimizi göz ardı etmeyerek yarım kalan hikâyeyi tamamlamak ve takımdaki birlik beraberliğimizin bozulmaması adına Eynesil Belediyespor yönetimi tarafından şahsıma yapılan Teknik Direktörlük teklifini Metin Aydın hocamla da yaptığım istişare neticesinde kabul etmiş bulunmaktayım.

Metin Hocama bu zamana kadar ki verdiği emekler ve bize kattığı değerler adına teşekkür ediyorum. Bu göreve bizi layık gören başta Eynesil Belediye Başkanı Sayın Ahmet Latif Karadeniz Başkanıma, Kulüp Başkanımız Nail Civil ve Yönetim Kuruluna da şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma, ekibime, futbolcu kardeşlerime ve tüm Eynesil Belediyespor camiasına, Giresun ve ülke futboluna hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL