Spor

Eynesil Belediyespor İstanbul’da Bir Araya Geldi

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, TFF 3. Lig’e yükselen Eynesil Belediyespor için İstanbul’da düzenlenen toplantıya katıldı.

Eynesil Belediyespor İstanbul’da Bir Araya Geldi

İstişare eden yanılmaz diyen Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz:” Gün saat ve mesai ayrımı yapmaksızın şehrimize katkı sağlamak adına vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden faydalanarak bu şehre +1 değer katmak tek amacımız.

İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan hemşerilerimizle buluşma fırsatı bulduğumuz toplantıda Eynesil Belediyespor’un gelecek planlaması, 3. Ligde beklentilerimiz, sponsorluk görüşmeleri üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Bizim hedefimiz her alanda ilçemize hizmet, icraat üretmek ve en iyi noktaya taşımaktır. Biz; birlik ve beraberlik içerisinde her şeyin üstesinden geleceğimiz bilinciyle hareket ediyor, şehrimiz için eserler üretmeye durmadan devam ediyoruz.

Bu çağın şifresinin; “üretmek” olduğu bilinciyle ilerliyor, ortak akılla çözüm yaratmak ve şehrimizin geleceğine ışık tutmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Başta programı düzenleyen tüm yöneticilerimiz ve STK’lar olmak üzere toplantıya katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL