Güncel

ERCAN AYHAN GÜVEN TAZELEDİ

Giresun Otel ve Kahveciler Odası’nın seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği toplantı salonunda tek listeyle yapılan genel kurulda mevcut Oda Başkanı Ercan Ayhan güven tazeledi.

ERCAN AYHAN GÜVEN TAZELEDİ

GESOB Başkanı Ali Kara’nın divan başkanlığında yapılan genel kurula Giresun Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, oda başkanları ve esnaflar katıldı. 4’ncü kez rakipsiz olarak Giresun Otel ve Kahveciler Odası başkanlığı görevine seçilen Ercan Ayhan, bugüne kadar kendisine destek veren esnaf ve sanatkârlara teşekkür ederek, küçük odalarda görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerinin odalardan bir kuruş maaş alamadan bu görevi gönüllü olarak yaptığının altını çizdi.

Ayhan, “Bir esnafım çıkarda “Ercan başkan sen bu işi yapamıyorsun derse” olağan üstü genel kurula gider bu işi daha iyi yapacak olan arkadaşların önünü açarım. Bugüne kadar sadece odamın üyesi olsun, olmasın her esnaf ve sanatkarımızın soruna çözüm aramaya çalıştık. Bundan sonrada bu şiarda çalışmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda yürütmekte olduğum Öz Giresun Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı aracılığıyla pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarımıza yaklaşık 150 milyon lira kredi kullandırdık” dedi.
4 yıllığına Giresun Otel ve Kahveciler Odası Başkanlığı görevine seçilen Ercan Ayhan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Kara, Tuncer Kara, Hüseyin Uzun, Gökhan Akkuş, Ümit Dalman, Namık Kılıç.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL