Köşe Yazısı

EN BÜYÜK ENGEL “SEVGİSİZLİKTİR.!”

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gündür. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini..

EN BÜYÜK ENGEL “SEVGİSİZLİKTİR.!”

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gündür. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur. Engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Çünkü engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, onların yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Hiçbir engelin seçim olmadığını hatırlatıp, her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyorum. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı  bir ömür diliyorum. EN BÜYÜK ENGEL “SEVGİSİZLİKTİR!”

Bulancak ZİRAAT ODASI DELEGE seçimleri tam bir karmaşa. Üyelerin yüzde sekseni köylerindeki bu seçimden habersiz. Açıkçası yeni seçim oyunu bu Ziraat Odası seçiminde oyunlar oynanıyorsa vay halimize.

Son günlerde hayvanlara yönelen şiddet eylemlerini sıklıkla duyar olduk. Bu yaşanan vahşet, toplumun birçok kesiminin tepkisine neden oldu. Bizler de bu olaylar karşısında sessiz kalmamalıyız. Barınaklar denetlenmeli, can dostlarımız şiddete ve ölüme terk edilmemeli. ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR!

Giresunspor lige verilen arada hazırlıklarına devam ediyor. Giresunspor Antalya kampında Beşiktaş ile bir hazırlık maçı oynayacak ve Hatay maçının bir nevi provasını yapacak. Umarım bu hazırlık kampı ve hazırlık maçı takımımız için iyi olur. Giresunspor’a başarılar dilerim.

Bulancakspor ligde son oynadığı maçı kazanarak moral buldu. Bu moral takımımıza olumlu yansıdı. Bulancakspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldız Spor’da tek hedef bu hafta sonu oynanacak olan maçta üç puan. Takımımız yeni bir takım uyum sürecini atlattığı takdirde başarılı sonuçlar alacaktır. Takımımıza başarılar dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim.

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4251’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL