Güncel Yerel

Emanetler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor   

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesince, hayırseverlerin yardımlarıyla hazırlanan kumanyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Emanetler İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor   

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayı öncesinde iftarlık dağıtıldı.

“Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” temasıyla yürütülen ‘Gıda Paketi Yardım Kampanyası’ kapsamında hazırlanan kumanyalar TDV gönüllüleri ve din görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ramazan Topcan, “Zekat verebilecek herkesin zekatını ibadet şuuruyla yerine getirmesini sağlamak, onlara rehberlik etmek ve emanetlerini ehline teslim etmenin zeminini hazırlamayı hedefleyen TDV, bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Sadece Ramazan’da değil, diğer aylarda da hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını belirten İl Müftüsü Topcan, “TDV İl Şubesi, gıdadan temizlik ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya, ayni ve nakdi yardımlara kadar geniş bir çerçevede kampanyalar düzenliyor. Yüzler gülsün diye hayırsever kardeşlerimizin ayni ve nakdi bağışlarına talibiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL