Yerel

Eğitim Bir Sen Giresun Şubesi’nden 30. Yıl Vefa Buluşması

Eğitim Bir Sen Giresun Şubesi 30. yılı dolayısıyla vefa buluşması gerçekleştirdi.

Eğitim Bir Sen Giresun Şubesi’nden 30. Yıl Vefa Buluşması

1992 yılında kurulan sendika şimdiye kadar il ve ilçe başkanlığı yapan, il ve ilçe yönetimlerinde bulunan veya sendikaya üye olarak destek veren ve emekli olan bütün üyelere yönelik gerçekleştirilen programa yoğun bir katılım oldu.
Açılış konuşması yapan Eğitim Bir Sen Giresun Şube başkanı Muhammet SARI;  “Böyle güzide bir toplulukla bir arada bulunmamın mutluluğu içerisindeyiz. Geçmişten günümüze 30 yılda teşkilatın tarihini bir araya toplamış bulunmaktayız. Her bir üye kaydedilişte, her bir üyenin işine koşturuluşta bu salondakilerin yaptığı çalışmalar bize her zaman öncülük yapmaktadır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi
Devamında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın YAYLA; “1992 yılında kurulan sendikamız mektupla üye kaydettiği günlerden bugün 500000 kişilik dev bir sendika haline gelmiştir. Sendikamızın idealleriyle beraber büyümesinde emeği olan bu vefakâr ve cefakâr kadroların bugün bunu düşünmesi ve geçmişini unutmaması önemlidir. Bugün bu salonda bulunan geçmişte taşın altına elini koymuş ve sendikanın büyüme sıkıntılarını çekmiş herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Sendikaların var oluş sebebinin sadece var olan mevcut üyelerinin haklarına çalışmak değil bütün çalışanların hak ve hukukunu korumak olduğunu söyleyen YAYLA aynı zamanda geçmişte de bu mücadeleyi veren insanları unutmamak onların ne şartlar altında bu mücadeleyi yaptığını bilmek ve onlara da gerekli önemi vermek gerektiğini söyledi.
Buluşma geçmişte ilimizde il başkanlığı yapmış Recep YAĞCI, Cemalettin AYDINOĞLU ve Mustafa ÖZ’ e vefa hediyelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber: Merve Kacar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL