Köşe Yazısı

DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

İnsanlık tarihinin en önemli belgelerinden olan “Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi”nin kabulünün 73. Yıldönümü… Tüm hak ve özgürlükler, eşitlik temelinde ve ayrımcılık yapılmadan tüm bireyler için geçerli

DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

İYİ Haftalar…

Ancak lafta eşitliklerden ve özgürlüklerden bahsederken ülkemizde gün geçmiyor ki kadına şiddet haberleri çıkmasın. Her gün Türkiye’nin 81 ilinden çeşitli şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Kadına şiddeti tüm toplum olarak reddetmeliyiz. Bir ülkede kadın ve çocuklar şiddet görüyor, öldürülüyorsa o ülkenin geleceği de ölüyor demektir. Şiddetle geçen yaşamlar şiddetle son bulur. Her daim şiddetin karşısında durmalıyız. İnşallah, bir gün şiddet son bulur umuduyla milletimizin ve tüm insanlığın “İnsan Hakları Günü”nü en içten duygularımla kutluyor, insan haklarının saygı çerçevesinde ihlal edilmediği günler diliyorum.

Daha önce birçok kez gerek yazılarımda gerekse de yaptığımız haberlerde Bulancak caddelerindeki kaldırımlara yapılan taşların vatandaşlara verdiği rahatsızlıkları dile getirmiştik. Ancak henüz bir çözüm bulunmuş değil. Cadde aralarına araçların park etmesini engellemek için yapılmış olsa da taşların yoldaki renkler ile aynı tona sahip olmasından ötürü vatandaşlarımız taşlara takılıp yaralanmakta… Bulancaklı vatandaşlar bu durumdan şikayetçi, ilgili kişilerin bir an önce kaldırım kenarlarındaki taşlara çözüm bulması bekliyoruz.

Bulancak Güzelyalı Mahallesi, yıllardır yoğun bir trafiğe maruz kalıyordu. Bölgenin iyileştirilemeyen yolu büyük sıkıntı kaynağıydı. Bulancak Belediyeside yakın zamanda sorunu çözmek için yaptığı girişimler sonucu mahallenin tüm caddelerinde çalışmalar başlatmıştı. Artık bitme noktasına gelen çalışmalar yüzlerimizi güldürüyor. Yollar güzelce asfaltlanıyor, trafik yükü ise daha şimdiden azalmış durumda. Çalışmalarda emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Pazar günü Adana deplasmanına gidiyoruz. Güzel ve çekişmeli bir maç olacağını düşüyorum. Adana Demirspor ile oynayacağımız karşılaşmadan da 3 puan alıp eve döneceğiz. İyi bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Bulancakspor bu hafta evinde Ulubey Belediyespor’u ağırlayacak. Bulancakspor’un artık evinde 3 puan alması gerektiğini düşünüyorum. Bulancakspor’un bunu yapabilecek gücü vardır. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Diliyorum.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3893’ncü Günü

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL