Güncel

Dünya Gençlik Konseyi İftarda Buluştu

Kayıtlı 70 bin üyesi ile en büyük uluslararası sivil toplum örgütü olan Dünya Gençlik Konseyi yönetim kurulu üyeleri ile iftarda buluştu.

Dünya Gençlik Konseyi İftarda Buluştu

İftar yemek sonrası bir konuşma yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, her zaman gençlik için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul Sultangazi İlçesindeki Selahattin Eyyubi Turizm Meslek Lisesi uygulama otelinde yapılan iftar yemeğine Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, Konsey Genel Başkan vekili Mustafa Barış Durak, Konsey Medya Başkanı Osman Köse, Konsey Genel Sekreteri Abdullah Türkay, Konsey Disiplin Kurulu Başkanı Orhan Eyibil, Merkez Karar Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Paketçi, Zorbey Türkay, Fuat Türksever, Vahit Celep ve diğer üyelere katıldı. Geceye ayrıca genç iş adamları MCD Şirketinin sahibi Mehmet Doğan ile İş insanı Salih Uğur yer aldı.

İftar da ev sahipliği yapan Genel Başkan Hüseyin Celep konuklarını kapıda tek tek karşılarken herkesle yakından ilgilendi.

İftarda buluşan tüm konsey yönetimi uzun süre sonra ilk kez tam kadro olarak bir araya geldi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep konsey olarak yönetim ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, böylesi toplantıların devam edeceğini söyledi.

Gece de Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Müdürü İskender Turan da kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu ve konseyi ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL