Köşe Yazısı

DOLAR 14 TL..!

Her sabah olduğu gibi bu sabah da gözlerimizi doların “14” seviyelerini aştığı haberlerini okuyarak açtık… Alıştık da bir yandan. Artık millet olarak şaşırmıyoruz. Gram Altın da, altta kalmayarak yükselişini sürdürüyor…

DOLAR 14 TL..!

Her sabah olduğu gibi bu sabah da gözlerimizi doların “14” seviyelerini aştığı haberlerini okuyarak açtık…

Alıştık da bir yandan. Artık millet olarak şaşırmıyoruz. Gram Altın da, altta kalmayarak yükselişini sürdürüyor. En son baktığımda 810 TL idi. Hal böyle olunca vatandaş isyan ediyor, herkes mutsuz ve beklentisiz. Gelen zamlar, artan gıda fiyatları ve diğer masraflar… Kur, yükselmek için her şeyden nem kapar hale geldi. Bu günler geçici mi bilinmez ama umarım hepimiz için hayırlı bir son olur.

İnsanları hiç anlamıyorum… Bu kadar düşüncesiz ve bilinçsiz bir şekilde doğayı kirletmelerine açıkçası bir anlam yükleyemiyorum. Köy yollarına, yol kenarlarına bırakılan çöpler doğayı ve bizleri tehdit ediyor. Dere kenarına bilinçsiz bir şekilde atılan çöpler doğaya karışarak canlılara da zarar vermekle beraber insan sağlığını da tehlikeye atıyor.

Bildiğimiz üzere Türkiye Covid-19 ile mücadelesine devam ediyor. Şimdi de yeni bir varyant ortaya çıktı. Türkiye’de toplam 6 kişide çıkan Omicron varyantı bence hızlı bir şekilde yayılmak üzere. Belirtileri hafif geçen ama hızlı yayılan bu Omicron varyantı daha kaç kişiye yayılacak? Gün gün vaka sayıları artıyor. Henüz hızlı bir düşüş yakalayamadık. Aşıların etkisi ne kadar sağlam peki? İnsanların kafalarında birçok soru işareti varken yeni varyantlar türüyor. Vatandaşları da uyarmak istiyorum lütfen daha dikkatli olalım. Sağlık şuanda her açıdan çok önemli…

Cumartesi günü Trabzon’dan okul ve mahalle arkadaşlarımdan 13 kişilik bir grup bana gelerek buradan Koç Kayası BİRUN Tesislerinde konakladık. Çok memnun oldular. Trabzonspor eski yöneticiler ve sanayici olan arkadaşlarımla güzel bir hafta sonu geçirdim. Eski Dost ve Arkadaşlarımın Beni ziyaretleri beni çok memnun etti. Hepsine Teşekkürlerimi sunarım. Sağlık ve Mutluluklar dilerim.

Giresunspor bu hafta deplasmandan puansız dönmüş olabilir ama takımımız iyi bir oyun oynadı her zaman ki gibi. Bu Cuma evimizde Altay’ı ağırlayacağız. Evimizde oynadığımız tüm karşılaşmalarda hedefimiz mutlak üç puan olmalıdır. O yüzden Altay maçını çok iyi hazırlanıp evimizde galip gelmeliyiz.  Bulancakspor bu hafta sahasında ilk puanını aldı. Evimizde oynadığımız Ulubey Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 1 puan daha hanesine yazdırdı. Bulancakspor çalışmalarına biraz daha ağırlık vermeli ve daha iyi yerlere gelmeli.  Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 3897’nci Günü

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL