Siyaset

“Devlet Yatırımlarında Bölgesinde Yıldız Olan Giresun, Bugün Maalesef En Geride Bırakılmış İllerden Birisidir”

CHP Giresun İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili ve Üyesi Mehmet Yılmaz; “ Bir panorama ya da bir almanak olarak değerlendirdiğimizde, 20 yıllık AKP iktidarının, geride bıraktığımız 2022 yılı dahil ülkemiz ve de özelinde Giresun’umuzda en güzel eseri, çizdiği yoksulluğun resmidir. Aynı zamanda işsizlik de, en büyük diğer eseridir diyebiliriz.” dedi.

“Devlet Yatırımlarında Bölgesinde Yıldız Olan Giresun, Bugün Maalesef En Geride Bırakılmış İllerden Birisidir”

Ocak ayının ilk meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Yılmaz, şu ifadeleri kullandı;
“Geçen ay Giresun Valiliği önünde mahşeri bir kalabalık sıraya sokulmuş, yoksul ve muhtaç bırakılmış halkımızı görünce içim burkulmuştu. Bunun fotoğrafını ilk sosyal medyada, işte 20 yıllık AKP iktidarının Giresun’daki başarısının resmidir diye yayınladığımda, açıkçası yerel ve Ulusal basın hatta TBMM de bu kadar büyük bir ses getireceğini düşünmemiştim. Bu paylaşımdan sonra, hızla bu kuyruğun dağıtıldığını gördük. 2 koli yardıma muhtaç bırakılan yoksul halkımızın, böyle onur kırıcı bir şekilde deşifre edilmesini şiddetle kınıyorum. Yoksul ve muhtaçlara yardımların Aile Sigortaları üzerinden yapılacağı ve aynı zamanda yoksulluğu yeneceğimiz günlerin çok yakında olduğunun müjdesini de halkımıza duyurmak isterim.
Değerli arkadaşlar, geçmişinde özellikle devlet yatırımlarında bölgesinde yıldız olan Giresun, bugün maalesef en geride bırakılmış illerden birisidir. Bize düşen en önemli görev, önümüz deki seçimlerde, öncelikle Sevgili Giresun’umuzu, Giresun için birlikte yol yürüyemeyen siyasetçilerin şehri olmaktan kurtarmak olmalıdır. Çoğunlukçu ve ben yaptım oldu diyenlerin, Giresun’u getirdiği son durak ancak burasıdır. Çoğulcu ve ortak aklı harekete geçirecek yeni bir siyaset anlayışı ve yeni bir iktidar, Giresun’a çok iyi gelecektir. CHP Grubu olarak “Bu davet bizim”.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL