Güncel Yerel

Deva Partisi Giresun İl Teşkilatı, Gazi Caddesi’nde Kitap Dağıttı

Deva Partisi Giresun İl Başkanı Özgür Okusal ve parti yöneticileri, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek ve kütüphane haftasına dikkat çekmek amacıyla Gazi Caddesi’nde kitap dağıtımı gerçekleştirdi. 

Deva Partisi Giresun İl Teşkilatı, Gazi Caddesi’nde Kitap Dağıttı

Kitap dağıtımının ardından açıklama yapan Başkan Okusal; “Günümüzde internet çağı ile birlikte bilgiye ulaşmak çok kolay oldu. Ama ne yazık ki internet ortamında ya da sosyal medyada kaynağı belli olmayan birçok yanlış bilgiler mevcut. Burada kütüphaneler büyük önem arz ediyor. Kütüphaneler doğru ve teyit edilmiş bilgilerle dolu. Bu sebeple vatandaşlarımız kütüphane hazinesinden faydalanmaya ve kitap okumaya davet ediyoruz.

Kitap okumanın yaşı yoktur. Kitap okumak bilgi birikimimizin artmasına ve kendimizi geliştirmemize büyük katkılar sağlar. Okumanın ve eğitimin yeni nesillerin bu ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğunu hep birlikte kavramalıyız. Kütüphanelere hep birlikte destek olunarak kütüphanedeki kitapların öğrencilerimiz tarafından evde ve kütüphanede kullanmalarının sağlanması okuma alışkanlığını geliştirecektir. Kütüphane, insanın yıldızlara tırmanmaya niyet ettiği bir rasathanedir. Kütüphane Haftası Kutlu Olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL