Yerel

Deprem Bölgeleri İçin Bulancak’ta Ekipler Teyakkuza Geçti

Kahraman Maraş merkezli, 10 ilimizde de hissedilen 7.4 şiddetindeki depremin duyulmasının ardından teyakkuza geçen Bulancak Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatıyla kurulan Deprem Koordinasyon Whatsapp grubuyla harekete geçerek ve hazırlıklarını tamamlayarak deprem bölgelerine intikal etmek için harekete geçtiler

Deprem Bölgeleri İçin Bulancak’ta Ekipler Teyakkuza Geçti

İtfaiye Müdürlüğü’nden 4 kişilik deneyimli ekiple, BULASKİ Müdürlüğü’nden bir vidanjör ve üç kişilik ekip, Fen İşleri Müdürülüğü’nden 3 kişilik ekip deprem bölgelerine intikal etmek için harekete geçtiler.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar; “Depremin ilk dakikalarından itibaren Bulancak Belediyesi olarak tüm birimlerimizle teyakkuza geçtik. Bizde vatanın her bir ferdi gibi, sorumluluk bilinciyle hareket ederek, deprem bölgelerine destek olmak için gerekli çalışmaları başlattık. Tüm ülkemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah yardımcıları olsun” temennisinde bulundu.
Yardım Tırı hazırlandı
Deprem sonrası mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için battaniye, uyku seti, çocuk bezi, kışlık kıyafet, yiyecek kolisi v.b. desteği sağlamak amacıyla Bulancak Belediyesi tarafından Bulancak durağı karşısında hazırlanan Yardım Tırına yardımlarınızı iletebilirsiniz. Tüm hemşehrilerimizin özellikle HİÇ KULLANILMAMIŞ malzeme desteklerini Bulancak Durağı karşısında hazır bekletilen yardım Tırına ulaştırabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL