Köşe Yazısı

DEMEK Kİ BEŞ BİN TL EMEKLİLERİ KURTARIYOR!

İYİ Haftalar… Cumhuriyetimizin 100.yılına özel bir defaya mahsus olan 5 bin Lira emekli ikramiyesinde yapılan yanlıştan dönüldü. Dönülen iş, 5 bin TL’lik ikramiyeyi bütün emeklilere vermek. Yapılan girişim ve istişareler..

DEMEK Kİ BEŞ BİN TL EMEKLİLERİ KURTARIYOR!

İYİ Haftalar…
Cumhuriyetimizin 100.yılına özel bir defaya mahsus olan 5 bin Lira emekli ikramiyesinde yapılan yanlıştan dönüldü. Dönülen iş, 5 bin TL’lik ikramiyeyi bütün emeklilere vermek. Yapılan girişim ve istişareler sonucunda, tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye verilmesi kararlaştırıldı. İlk başta yapılması gereken en son yapıldı. Türkiye şartlarında en çok zorlanan kesim emekliler iken bir de çiftçi, çalışan, çalışmayan olarak ayrımcılığa uğradık. Bir defaya mahsus verilecek olan bu ikramiye için emekliyi daha fazla mağdur etmek ne derece doğru bilemiyoruz. Dilerim ki emekli maaşlarına gereken zammı da vererek bir yanlışlıktan daha dönülür.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü… Toplumun ve aile hayatının temelini oluşturan kadınların, yaşamın her alanında karşılaştıkları ayrımcılığa, sömürüye, ev içi ve toplumsal şiddete dikkat çekmek, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Kasım günü, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olarak ilân edilmiştir. Kadına yönelik şiddet; coğrafi sınırları aşan, evrensel bir sorundur. Kadına karşı şiddetin dili, dini ve ırkı yoktur. Kadına yönelik her türlü fiziki, ruhsal, ekonomik şiddet ve ayrımcılık bir insanlık suçudur. Bu nedenle kadına yönelik şiddetin kökünün kurutulması, bütün ülkelerin bu yönde ortak tavır alması ve üstüne düşeni yapmasıyla mümkündür. Bu alanda verilen her mücadele, alınan her mesafe insanlığın huzuru adına bir başarıdır.

Giresunspor’da gidişat kötü. Milli aranın ar-dından 25 Kasım Cumartesi gününde kendi evimizde ağırladığımız Kocaelispor’a 4-1 mağlup olduk. Rakibimizin iyi oynadı. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağız.Bulancakspor, iki haftadan sonra evinde Lideri yenerek kendine geldi. Haftaya deplasmanda mücadele edeceğiz. Sezon başı konulan hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4612’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL