Bulancak Siyaset

“Değişimin İlk Rüzgârı Olmak İstiyoruz”

Geçtiğimiz gün, Bulancak’ta yapılan “Cumhuriyet Halk Partisi” Mahalle delege seçimlerinde iki liste yarıştı.

“Değişimin İlk Rüzgârı Olmak İstiyoruz”

Yapılan delege seçimlerinde beyaz ve mavi liste olarak iki listenin yarıştığı seçimlerde, değişimden yana olan ‘mavi’ liste 6 mahallenin 5’ini kazanarak “değişim şart” dediler.

Seçimlerle ilgili parti tarafından yapılan açıklamada; “Şu anda mevcut yönetimde olan ‘Beyaz’ liste ile delege seçimlerine giden ekip büyük bir yenilgiye uğradı. Mavi liste olarak delege seçimlerine katılan ekip ise;  ‘Değişimden Şart’ diyerek ve büyük çoğunluğu kazanarak, Türkiye genelinde olduğu gibi Bulancak CHP’de de parti üyelerinin değişimden yana oy kullandığı görülmüştür. CHP’nin geleceğini yönetecek Bulancak’ın genç, dinamik, devrimci evlatlarının; partili yol arkadaşları birlikte hazırladıkları “mavi” liste ile değişimin ilk rüzgârı olmak isteklerini açıkça göstermiştir. Değişim rüzgârı ile Bulancak CHP’de görev alırsak, özlemini çektiğimiz değişimi devrime çevirecek ehil ellerde çok iddialı biçimde; “CHP altı ok ideolojisin ve Atatürk Cumhuriyeti’ni yeniden halkla buluşturarak” çalışmalarına devam edecekleri vurgusu öne çıkmıştır.

Görünen o ki Bulancak’ta artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Biz Bulancak’ta halkımızın üzerindeki ölü toprağını kaldırıp, 70’li yılların Devrimci Bulancak’ını yeniden inşa edeceğiz. Bugünden itibaren partililerimizle, halkımızla, esnafımız ve köylülerimizle omuz omuza vererek, 23 yıldan fazla yönetimde olan bu iktidarın bizim dönemimizde son bulacağı açıkça görülmüştür.

Bizler sonuna kadar “Kuvâ-yı Milliye ve devrimci ruhumuzla mücadele verecek partimizde CHP Altıok İdeolojisin ve Atatürk Cumhuriyetini ve de Değişim rüzgârını arkamıza alarak, değişen yeni yönetim ile hep beraber başarmak ve özlemini duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi ruhu ile çalışmaya söz veriyoruz” sesleri yükselmiştir.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL