Bulancak eğitim Güncel Yerel

Cumhuriyet İlkokulu e- Twinning “Yaptığıma Değer” Projesi Tamamlandı

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zeyneb YILDIZ tarafından yürütülen e- Twinning “Yaptığıma Değer” projesi başarı ile tamamlandı.

Cumhuriyet İlkokulu e- Twinning “Yaptığıma Değer” Projesi Tamamlandı

Proje her hafta bir değeri ele alarak, çeşitli etkinlikler ile öğrencilere kazandırıldı. Sevgi, merhamet, cesaret, empati, sorumluluk, yardımlaşma, saygı ve nezaket değerleri proje kapsamında işlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 10’u Türkiye’den 1’i İspanya’dan ve  1’i de Litvanya’dan olmak üzere 12 proje ortaklı projeye katılan okul öğrencileri Zoom üzerinden buluşturuldu ve canlı müzik eşliğinde, öğrencilerin evlerini süsleyerek ve kırmızı beyaz giyinmeleri sağlanarak eğlendirildi. Karma takım çalışmaları kapsamında her okuldan bir öğrenci seçilerek 12 öğrencilik gruplar oluşturulmuş olup, değerler eğitimi ile ilgili şiir, resim, şarkı, tasarım ve oyun etkinlikleri gerçekleştirildi. Proje ortak ürünü olarak e-book ve sanal sergi hazırlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT; “Proje hakkında bilgi veren proje yürütücüsü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Zeyneb YILDIZ’a, projede emeği  geçen okul idarecilerine, sınıf öğretmenlerine ve velililerimize teşekkür eder, öğretmenimize başarılar dilerim” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL